iselinsorvik -Kaldmat på tapasbordet

Som sagt hadde vi jo forrige helg barnedåp, og i den anledning lagde jeg som dere vet maten selv. Jeg har tidligere i uken lagt ut flere innlegg med andre retter og salater som jeg har laget så om du vil se kan du bla deg bakover i bloggen. 

Idag kommer ett innlegg med noen av di kalde rettene. Dette er liksom litt basicrettene på ett hvert koldtbord eller tapasbord synes jeg. 

 

Mozarella/Tomat med basilikum: 

Kjempe enkelt og ser utrolig fint ut. Skjær tomat og mozarellaen i skiver og legg annenhver på ett fat. Pynt med hele blader av basilikum. 

 

 

Ostefat: 

Ost er alltid populært. Vi hadde Brie, 2 typer terter, blåmuggost og vanlig gulost i terninger. Kjempe enkelt og skjære opp, og dandere rett på serveringsfatet. 

 

 

Sognemorr og cherrytomat: 

Denne trenger vel ikke utdypes? 

 

 

Spekefat: 

Vi hadde ett fat fenalår, og ett med spekeskinke. Dessverre ble bilde av spekeskinken uklart, men jeg regner med dere vet hvordan det ser ut. 

 

 

Fiskefat

Røyklaks såklart. Og så ovnsstekte jeg kreolsk laks som jeg kjølte ned og la på fat. Ett tips til deg er og kjøpe rå laks, og steke og kjøle den ned selv istede for og kjøpe ferdig stekt kald fisk. Fisken smaker ferskere, og du sparer utrolig mye penger. Det koster og kjøpe ferdig preparerte produkter i butikk, og dette fikser du lett på en liten halvtime. 

 

 

Håper du likte innlegget :) 


Postet av: Anja
Det var fint, så flink du er :)
13.01.2018, 19:04
URL: http://anjanils1.blogg.no
Postet av: iselinsorvik
Anja: Tusen takk :-)
13.01.2018, 19:10
URL: http://iselinsorvik.blogg.no/
Postet av: theaolaves1
Det så godt ut :)
14.01.2018, 16:03
URL: http://theaolaves1.blogg.no
Postet av: iselinsorvik
theaolaves1: Tapas er alltid godt :-) Har du noen favoritter?
14.01.2018, 18:10
URL: http://iselinsorvik.blogg.no/

Legg gjerne igjen en kommentar:


Husk meg?
Kommentar:

hits